Siófoki Nagystrand – Plázs

Siófoki Nagystrand – Plázs

A Balaton egyik legkedveltebb strandja számtalan élménnyel és programmal éjjel és nappal

Siófok mindig nyüzsgő Petőfi sétányával párhuzamosan húzódik a Siófoki Nagystrand, amelyről kijelenthetjük, hogy nem csak a Balaton part, hanem az ország legnépszerűbb fizetős strandja. Prémium kategóriás strandként tarthatjuk számon. Területe több mint 8 hektár, befogadóképessége 13.500 fő. Korábban Coca-Cola Beach House, Coke Club vagy Beach Club -ként halhattunk róla, amit most már évek óta Plázs néven ismerhetünk. A nagystrand belépőjének megfizetésével az azon belül található Plázs is látogatható. A strand gondoskodik arról, hogy az ide érkezőknek élménnyel teli vakációt biztosítson, aktív programokkal, relaxációs lehetőségekkel és különböző szolgáltatások.

Az évről évre többek körében közkedvelt Plázs a szórakozási igényeinket maximálisan kielégíti. Ez az a szuper hely, ahol a nappal és az este között csak az ég színe változik. A strandolás élményét a minőségi környezet, hangulatos zenék, óriási napozó stég, megszámolhatatlan számú napágy és napernyő, strandröplabda pálya, szabadtéri edzőtermek, fehér homokos strand, feszített víztükrű medence, hangulatos színekben pompázó büfék és bárok teszik felejthetetlenné a Balaton partján. Akiknek nem csak űzni, de nézni is szeretik a sportokat azok számára óriás kivetítőn van lehetőség követni a nagyobb sporteseményeket is.

Mindezeken túl óriási zöldterület, ami miatt a családosok és kisgyermekesek számára is kiváló választás a Siófoki Nagystrand. A területen megtalálhatják a nekik szóló szolgáltatásokat úgymint gyermekmedence, homokfövenyes partot, a játszóteret, gyermekmedencét, vízi ugráló parkot. Ne feledkezzünk meg a vízi sportok szerelmesiről sem, van lehetőség vízi bicikli, kajak és SUP bérlésére is a strandon. A strand egész területén megtalálhatóak vizesblokkok, értékmegőrző és most már évek óta a strand és Siófok jelképévé is vált óriáskerék is itt található. Erre felülve akár nappal, akkor egy délutáni/esti naplementében páratlan kilátás nyílik a Balatonra.

A strandolás végeztével az ország legnépszerűbb előadóinak és zenekarainak közreműködésével könnyűzenei koncertek sora gondoskodnak arról, hogy az ideérkezők élvezzék az itt eltöltött időt.

Vissza