Kapcsolat

Solero Hotel Siófok

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!

Ha esetleg nem sikerült minket telefonon elérnie, mi szívesen visszahívjuk Önt egy későbbi időpontban! Kérje visszahívásunkat! Kérdéseit, üzenetét eljuttathatja e-mail formájában is, ehhez nincs másra szükség, minthogy kitöltse jobb oldalon található űrlapunkat.

Megközelítés gyalogosan a vasútállomásról és buszpályaudvarról:

A Hotel Solero Siófok vasútállomásról és buszpályaudvarról is könnyen megközelíthető gyalogosan. A vasúti aluljáróból a Balaton fele kell feljönnünk. Szemben levő parkoló jobb szélén található egy körül belül 20 méter hosszú átjáró a Batthyány utcához. Itt jobbra fordulunk és 50 méter múlva a bal oldalon megérkezünk a Hotel Soleroba.

Megközelítés autóval:

Autóval érkezőknek az M7-es autópályán Siófok Centrumnál lehajtva a város felé kell haladni, majd a McDonalds után jobbra kell fordulni és áthajtani a hídon. Ezt követően az első kereszteződésnél balra a Sió utcára.

Itt végig egyenesen, át a vasúton, majd azt követően a második kereszteződésnél jobbra érjük el a Batthyány utcát. Ezen 300 métert kell haladnunk és bal oldalt meg is találjuk a Hotel Solerot.

Útvonaltervező

Címünk: H-8600 Siófok, Batthyány u. 25.