Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Béczi Család
  2012. 05. 15. 10:08 (Albertirsa)
  Valóban közel volt a vasúthoz, aminek nagyon örültünk!
 • Berényi család
  2012. 05. 01. 16:48 (Gödöllő)
  Május 1.-ei hosszú hétvége első napjait és egyben talán az idei első nyári idős napokat töltöttük a hotelban pár napja. A gyerekek jót ping pongoztak, a reggeli finom volt, a szobánk pedig tágas. 2 napja jöttünk haza, de már visszamennék!
 • Andorfy Magdolna
  2012. 04. 20. 15:34 (Budapest)
  Tavaszi 2napos kuponnal voltunk a szállodában a szoba, a reggeli és a masszázs nagyon jó volt! Napsütést is kifogtuk :) Talán ősszel vagy jövő tavasszal ugyanitt? Még nem tudjuk, majd jelentkezünk
 • Matyi és a haverok
  2012. 03. 16. 19:56 (Budapest)
  Tavaly ősszel találták ki a haverok, amikor szeptember elején újra nyári idő lett, hogy ugorjunk le Siófokra és pont a Solerora volt szükségünk, mert nekünk csak a part közelsége számított! Visszatérünk!
 • Dóra Tímea
  2012. 02. 06. 22:45 (Kiskunmajsa)
  2011 tavaszán a Solero Hotel jóvoltából egy ajándék romantikus hétvégét tölthettünk el Siófokon egy barátságos szállodában. Nagyon jót hajókáztunk és az idővel is szerencsénk volt, ugyanúgy ahogy a hírlevélre feliratkozók közti hétvége kisorsolásakor. Ezelőtt bevallom még sosem nyertem semmit. Köszönjük még egyszer!
 • Bélus
  2012. 01. 20. 12:08 (Gyál)
  Én júliusban a barátnőmmel és egy másik párral mentem le vasárnaptól péntekig direkt hétköznapokra elkerülni a hétvégi nyüzsgést, hiszen Siófok ilyenkor még jobb hely a kikapcsolódásra! Esténként a szálloda teraszán sörözgettünk és beszélgettünk és ismerkedtünk meg más vendégekkel! Jól éreztük magunkat és köszi, hogy közel volt minden!Bélus
 • Béki Ildikó
  2012. 01. 14. 16:16 (Budapest)
  CSodálatosan éreztük magunkat nálatok,amit idén jó lenne megismételni.Nem lesz olyan akció amibe 10 nap és 9 éjszaka van benne.Életem legszebb nyara volt nálatok!!!!♥♥♥♥
 • Will Ágota
  2012. 01. 12. 14:02 (Nagykáta)
  Mi kétszer is voltunk tavaly! Tavasszal nagyon jót hajókáztunk a szálláshely ajánlatának keretében, nyáron pedig közel volt a strand a szobával pedig meg voltunk elégedve! Idén is megyünk! Üdv W.Á.
 • Lengyel Eszter
  2011. 11. 13. 22:35 (Monor)
  A nyáron nagyon kellemes 5 napot töltöttünk itt a barátnőimmel! Közel volt minden ami nekünk kellet: Strand, boltok, éttermek, vasútállomás. Reméljük jövőre az idővel picit nagyobb szerencsénk lesz!
 • Kovács András
  2011. 10. 18. 19:27 (Nagyatád)
  Hétvégén a tojásfesztiválra látogattunk el Siófokra és a Soleroban szálltunk meg. Kellemes helyre leltünk, ahova még biztosan visszatérünk.
 • Szentgyörgyi Kata
  2011. 08. 19. 19:11 (Kalocsa)
  Ahogy tavaly,úgy idén is a Hotel Solerot választottuk nyaralásunk helyszínéül.Hogy miért? A válasz pofon egyszerű:mert tök jó ez a hely!A személyzet segítőkész,a szobák hangulatosak és az árak itt is a földön járnak!Ja és isteni a tojásrántotta!Jövőre is jövünk!
 • Papp Zsuzsanna
  2011. 07. 05. 12:20 (Békéscsaba)
  Szép és kellemes napokat töltöttem Siófokon, ebben jelentős szerepe van a Hotel Soleronak.Szennay Tamás Úr kulturált fogadtatásban, ellátásban részesített. Diszkrét, és családias légkör vett körül. Finom, bőséges reggelivel szolgáltak. Bátran ajánlom a szezon előtti időpontokat, nincs tömeg a Balatonon.
 • Steinger Jolán
  2011. 05. 31. 19:41 (Hatvan)
  Most hétvégén voltunk a Solero Hotelban a párommal egy szállásfoglaló portál kedvezményes ajánlata keretében. A szálláshellyel nagyon meg voltunk elégedve. Előnyös elhelyezkedéssel bír, és a szobák is nagyon színvonalasak (padlószőnyeg, új bútorok) és kellően tágasak. A reggeli bőséges, a személyzet rendkívül kedves. Hála istennek nagyon jó időnk volt, így a csomagban foglalt hajókirándulás is nagyon szép élményt nyújtott, illetve a Galerius élményfürdő is remek kikapcsolódásra adott lehetőséget. Megjegyzem Siófok nagyon szép hely. Első alkalommal sikerült ide eljutnunk és nagyon kellemesen telt az ott létünk. A Jókai Park és a kikötői rész gyönyörű, igaz a sokat emlegetett Petőfi sétány még egy kicsit kihalt volt. Amennyiben lehetőségünk engedi szívesen visszajövünk ide.
 • Papik Béla
  2011. 05. 19. 19:14 (Bugyi)
  Mi május elején voltunk itt, az idő kedvezett számunkra egy napot leszámítva, amit a hotelben kellett töltenünk. Az a nap jó volt arra, hogy csak pozitív véleményem legyen. A tisztaság, segítőkészség, étkezés, a sétány közelsége mind-mind csak emelte a színvonalát. Köszönjük ezt a romantikus hétvégét, remélem, hamarosan visszamehetünk majd.
 • Nagy Ottó
  2010. 12. 17. 01:12 (Tótszerdahely)
  Nyáron a barátaimmal szálltunk meg Nálatok. Számunkra tökéletes volt, hiszen 2 utcát kellett sétálnunk a strandig valamint éjszaka is a Petőfi sétányig és a kocsi is biztonságban volt éjszakára, mindez korrekt áron. Ennél többre nem is volt szükségünk. Üdv Ottó
 • Hevlik Anett
  2010. 10. 27. 16:04 (Vác)
  A Tojásfesztiválra mentünk le október elején a gyerekekkel és akadtunk rá a hotelra. Szerencsére jó időnk volt, a személyzet is mindenben segítőkész volt és a reggelit is csak dicsérni tudom. Reméljük nyáron is lesz alkalmunk visszatérni.
 • Szentgyörgyi Kata
  2010. 08. 11. 19:03 (Budapest)
  6 nap a Hotel Soleroban tökéletes választás volt.Családias légkör,figyelmes személyzet,vidám hangulat.Szennának külön köszönet a százasokért a táncgéphez!Mi még biztosan visszatérünk!
 • Rabanovics Andrea
  2010. 08. 02. 19:23 (Budapest)
  Jól éreztünk magunkat a családommal, főleg a gyerekek élvezték nagyon az eltöltött hetet! Az idővel lehetett volna picivel több szerencsénk! Köszönünk mindent!
 • Lakatos Lívia
  2010. 07. 01. 14:11 (Örkény)
  Április utolsó hétvégéjén a Hotel Soleroban ünnepeltük a párommal az évfordulónkat. Kellemes meleg időnk volt így az élményfürdőzés és a hajókázás is csodaszépre, romantikusra sikerült! Augusztusra már foglaltam is újra szállást, most édesanyámmal térek majd vissza.Kellemes nyugodt szép hely, és kedvesek az ott dolgozók is.:)
 • Szalmanek Sándor
  2010. 06. 28. 16:56 (Letenye)
  Csodálatos hetet töltöttünk el feleségemmel és gyermekeimmel a Hotel Soleroban! A személyzet kedves,segítőkész és az étkezéssel is nagyon meg voltunk elégedve! A nyáron még biztosan ellátogatunk a szálláshelyre! A szálláshely elhelyezkedése kiváló! Ajánlani tudom minden családnak,akik nyugodt környezetre vágyik!