8600 Siófok, Batthyány u. 25.
GPS: É 46.9094992 K 18.0549668
Mobil: (+36)-30/400-13-63
E-mail: info@solerohotel.hu

Szabadidő és kikapcsolódás Siófokon

Lilli put kisvonat – Ismerje meg Siófok városát közelről

A családi vállalkozásban lévő kisvonat egész nyáron várja utasait. Óránkénti indulási időpontokkal lehetőség nyílik megcsodálni Siófok látnivalóit, valamint a Galerius fürdőhöz vagy a Palace discohoz is ellátogathatnak az érdeklődők. Előzetes bejelentkezés esetén csoportoknak kedvezményt biztosítanak.

Bella Puszta Lovas udvar – Lovaglás Siófokon

A Bella Lovas udvar egész évben várja az érdeklődőket. Az állatokat Európai Uniós előírásoknak megfelelően tartják, így kellemes környezetben tölthetnek el egy napot az ide látogatók. A gyerekeknek lehetősége nyílik póni lovaglásra vagy sétakocsizásra egyaránt. Nyáron lovas táborokkal várják a gyermekeket. Az udvarban kisállat simogató is található, ahol a pávák, lámák, nyulak, papagájok mellett még számos állat lakik.

Full Extreme Sport Park – Szabadidő aktív eltöltése

A Full Extreme Sport Park áprilistól októberig várja az extreme sport kedvelőit Siófokon. Számos csapatjátékot próbálhatnak ki a vállalkozó kedvűek. Többek között paintball, infraharc, quad, bigfoot, dodgempálya, szárazföldi-, és vízi akadálypálya is várja a vendégeket. A Sport Park csapatépítő tréningek megszervezését is válallja.

Gokart – siófoki gokartozás

A siófoki gokart pálya minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást biztosít. Egyéni és csoportos gokartozásra is van lehetőség. Csoportok részére 10-20 % kedvezményt tudnak adni.

Zamárdi Kalandpark – „Lógás” Zamárdiban

A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a vasútállomástól is pár percnyire található. Több mint három hektárnyi területen elhelyezkedő park ezernyi programot kínál a látogatóknak. A másfél kilométernyi csúszó pályán mindenki megtalálja a saját korosztályának megfelelőt. Pihenésképpen a Kalandpark étterme ízletes fogásokkal várja az érdeklődőket.

Talizman yacht - Sétahajókázás a Balatonon

A Balaton valamennyi vitorlás hajója közül az egyik legnagyobb a Talisman Yacht. Egész nyáron várja a látogatókat Siófok kikötőjében. Az utasoknak lehetősége nyílik kipróbálni a kormányzás izgalmait, valamint a Szt. Kristóf pincészet borait. Esténként élőzenés előadás meghallgatására és lézer show megtekintésére is lehetősége van a vendégeknek.

Sétarepülés – Siófoki panoráma az égből

Siófok – Kiliti repülőteréről több indulási időponttal nappal vagy éjszaka is megcsodálhatják az utasok a balatoni vidék szépségét. A légi járművek az Európai szabványnak megfelelően vannak karbantartva és ellenőrizve, így nyújtva felejthetetlen élményt biztonságos keretek között.